Het huisje

Het vrijstaande huisje is ca. 40 m² en ingericht voor 2 personen, voorzien van al het comfort zoals vloerverwarming met daarnaast een pelletkachel, wifi, smart-TV.

Indeling: zit/eetkamer met keukenblok, aparte badkamer met douche/wastafel, apart toilet, slaapkamer met 2 eenpersoons bedden. Middels openslaande tuindeuren kunt u gebruik maken van het terras, maar u mag natuurlijk ook de schaduw in de boomgaard opzoeken.

Voor een sfeerimpressie zie de foto’s in de foto galerij.

Faciliteiten

In het keukenblok bevindt zich een koelkast. Er is een tweepits inductie-kookplaat aanwezig en daarnaast ook een combi oven-magnetron. Met de aanwezige pannen, servies en bestek kunt u zich volledig zelf voorzien. Wij zorgen voor verse eieren zolang als onze kippen leggen. Voor het koffiezetapparaat is er koffie aanwezig en voor koffie uit het Dolce Gusto apparaat kunt u een keuze maken uit de aanwezige cups. Voor de theedrinkers is er natuurlijk thee! Speciaal zijn er nog producten van Doraki zoals het welkomstflesje wijn, olijfolie, kruiden en thee.

Wandelen of fietsen? Dan kun je je hart hier ophalen, diverse fiets- en wandelroutes zijn beschikbaar in de B&B. Voor de wandelaars zijn er twee fietsen beschikbaar om naar het dorp te fietsen. Voor de fietsers is er een afgesloten fietsenstalling beschikbaar met een oplaadpunt voor de elektrische fietsen.

Ontbijt

U zorgt zelf voor het ontbijt, het huisje is geheel ingericht voor zelfverzorging.

Overige informatie

Gasten zijn welkom voor minimaal 2 nachten
Koffie, biologische thee en olijfolie beschikbaar
Handdoeken en keukendoeken aanwezig
Bedden zijn opgedekt
We hebben kippen, die zorgen voor verse eieren!
Betalen bij voorkeur via vooruitbetaling voor aankomst, betaalgegevens volgen via mail.